16. juli 2024

Lindring med tennisball: Denne enkle øvelsen bør alle med nakkeproblemer teste ØYEBLIKKELIG

Nakkesmerter er noe som rammer de fleste av oss før eller siden, og når man først får det, er det ofte vanskelig å bli kvitt. Vond og stiv nakke kan påvirke livskvaliteten vår negativt, men du trenger slettes ikke punge ut med tusenvis av kroner for dyre behandlinger!

Alt du trenger er faktisk bare en tennisball.

Jeg sliter selv en del med stiv og vond nakke, noe som har ført til at det blir svært vondt å arbeide foran dataen hele dagen… Men etter at jeg testet ut dette trikset blir jeg bedre for hver dag!

Slik gjør du: 

 

1. Plasser tennisballen bak hodet

 

2. Legg deg ned på gulvet med tennisballen i posisjonen som på bildet. Sørg for å ha bøyde knær. 

 

3. Slapp av, og la tennisballen og tyngdekraften gjøre resten av jobben!

 

Ta noen dype åndedrag for å slappe av, og la tennisballen massere seg inn i de vonde musklene. Så kan du (om du vil) flytte litt rundt på ballen til du får press der du trenger det, eller bevege hodet ditt forsiktig fra side til side.

Denne øvelsen er bare helt herlig, og hjelper virkelig på en stiv og vond nakke. SE hvordan hele øvelsen gjøres i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med venne dine på Facebook slik at de også kan få en bedre, smertefri hverdag!