Eieren lå på stranda å solte seg. Hunden ble etterlatt i den KOKVARME bilen midt i solsteiken!

433

Alle burde vite at det er livsfarlig å etterlate små barn og hunder igjen i kokvarme biler nå på sommeren. Media over hele verden har rapportert om flere tragiske dødsfall bare i sommer, og hvordan noen ikke har fått det med seg virker nesten umulig.

For uansett om du setter bilen i skyggen med et vindu på gløtt, vil temperaturen inne i bilen stige i en farlig fart så snart du lukker døren bak deg. Man har ikke tid til å «bare løpe inn på butikken» eller «gjøre et raskt ærend», og man kan i hvert fall ikke stikke ut å sole seg en time eller to!

Men disse advarslene og skrekkhistoriene stanset ikke denne hundeeieren i Sverige fra å nyte en deilig dag på stranda – med hunden innelåst i bilen.

Heldigvis var det noen oppmerksomme personer som fikk øye på hunden rundt 12-tiden. Bilen sto midt i sola, og den dagen var det målt over 30 grader i skyggen.

Dyrevennene som så hunden lide inni den kokvarme bilen reagerte lynraskt og brøt opp døren øyeblikkelig – deretter ringte de til politiet.

 

Da hundeeieren endelig kom tuslende tilbake fikk politiet en svak forklaring om at eieren «bare hadde vært borte en times tid», og ble øyeblikkelig mistenkt for dyreplageri.

Til tross for at det nesten endte med døden for den stakkars hunden, skal eieren ha fått tilbake hunden sin med en oppfordring om å tenke på risikoen neste gang…

DEL dette slik at alle får vite hvor farlig det er å etterlate hundene sine i kokvarme biler!