22. juli 2024

To kvinnelige pensjonister ble angrepet på åpen gate: Da kommer uteliggeren til unnsetning!

En sann helt kommer ikke alltid i rustning, ridende inn på en hvit hest. Noen ganger er en helt noen som har ingenting, men som likevel er villig til å gi alt for å beskytte andre.

Nå hylles denne hjemløse mannen over hele nettet etter at han modig grep inn for å beskytte to eldre kvinner.

Det var i forrige uke at man kunne se disse sjokkerende bildene fra et overvåkingskamera på gata i New York. To eldre kvinner går nedover gata, når de plutselig blir brutalt angrepet av en stor, fremmed mann.

Kvinnene rekker ikke engang å reagere før de blir slått hardt i bakken.

 

Men det mannen ikke hadde regnet med, var at det fantes en usannsynlig helt like ved – som så alt sammen.

Så, når mannen prøvde å rømme blir han plutselig brått stanset av en hjemløs mann som kommer løpende. Den hjemløse mannen ser ikke ut til å ofre sitt eget liv en tanke i det han prøver å holde igjen den langt større angriperen.

 

Mange år på gata må ha gjort ham sterk, fordi han klarer å holde igjen angriperen helt til politiet kommer, og han gav en detaljert beskrivelse til politiet om hva som hadde skjedd.

Vitner forteller også at så snart angriperen var tatt hånd om, gikk han øyeblikkelig for å spørre de eldre kvinnene om de var OK, og om han kunne gjøre noe for dem.

«Han risikerte alt,» forteller vitnet Jacaira Baez Mercedes. «Vi trenger flere mennesker som ham her i området. Han reddet kvinnene fra mer skade, og han holdt ham fast til politiet kom.»

 

Takket være denne modige mannen ble ingen flere angriperens tilfeldige offer den dagen, angriperen ble arrestert av politiet, og kvinnene ble kjørt til sykehuset for behandling. Han er virkelig en ekte helt!

SE hans modige innsats i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle denne helten!