Dianas lille niese har blitt voksen og skal i prins Harrys bryllup: SLIK ser hun ut i dag!

2465

Prinsesse Diana var elsket og beundret av mennesker over hele verden, og for britene selv ble hun et symbol på hvor mye godhet en kongelig kan utrette. Hun var et moteikon, en fantastisk mamma, og hadde et åpent hjerte.

Hun var folkets prinsesse.

Selv satte hun morsrollen høyest, og brukte så mye tid som mulig sammen med sine to sønner, William og Harry.

 

På lørdag skal Harry gifte seg med sin utkårede, Meghan Markle, og én ting er sikkert: Diana kommer til å være i alles hjerter på denne spesielle dagen.

I familien finner man også Dianas niese, Lady Kitty Spencer, datteren til Dianas lillebror. Hun var bare 7 år gammel da tante Diana døde i den tragiske bilulykken i 1997, men har vokst opp til å bli svært lik tanten sin, på mange måter.

 

27-årige Kitty er dermed søskenbarnet til prins Harry, som skal gifte seg på lørdag, og hun er selvfølgelig invitert i det kongelige bryllupet.

 

Kitty be født i Storbritannia, men familien flyttet til Sør-Afrika i 1995 for å slippe unna den britiske tabloidpressen og kunne leve i fred.

 

Slik så mammaen hennes ut da hun var på samme alder!

 

Hun ser ut som en blanding av mammaen og tante Diana!

 

Kitty er en klassisk skjønnhet og arbeider som modell, men gjorde ikke sin første offentlige fremtreden før i 2007, da hun deltok på en minnesmarkering sammen med William og Harry for prinsesse Diana.

 

 

I 2011 var hun gjest i prins Williams og Kate Middeltons bryllup.

 

Akkurat som tanten sin, er også Kitty lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre, og er ambassadør for en organisasjon som hjelper hjemløse ungdommer.

Dette forteller hun om den korte tiden sammen med tante Diana:

«Vi hadde bare noen få stunder sammen, med det er gode og lykkelige minner. Jeg er så utrolig heldig for å ha dem.»

 

Vi tipper at Diana er stolt som har etterlatt en så flott og medmenneskelig niese etter seg, og vi håper at Diana fortsetter å inspirere unge og voksne i mange år fremover! DEL gjerne hvis du er enig!