Kvinnen kjører frem til McDonalds-luken: Da hører personalet barneskrik og reagerer LYNRASKT

1422

22 år gamle Pedro jobber på hurtigmat-kjeden McDonalds i Florida, USA, men ble en helt over natten etter at denne videoen kom ut. Det er det god grunn til.

Det var en helt vanlig dag på jobben for Pedro, som sto i drive in-luken på McDonalds i Florida, og leverte mat til de forbikjørende gjestene. Men da han skulle betjene en kvinne og barna hennes, skjønte han plutselig at noe var fryktelig galt.

Istedenfor å stanse ved luken og få maten, kjørte mammaen rett forbi Pedros vindu mens barna ropte og skrek panikkslagent i baksetet: «Mamma, mamma stopp! Mamma hva gjør du?» hørte han dem rope.

 

Han tenkte: «Noe er galt med henne, jeg må gjøre noe for å hjelpe!»

Kvinnen måtte ha fått noe slags anfall, og Pedro reagerte øyeblikkelig.

Han rev opp vinduet og hoppet ut luken, og løp deretter etter bilen for å forsøke å stanse den. En brannmann som tilfeldigvis sto å bestilte mat inne i restauranten så det hele, og løp ut for å hjelpe til han også.

 

Sammen klarte de to å stanse bilen. Kvinnen, som senere viste seg å være politi, ble umiddelbart fraktet til sykehuset.

Ny hylles Pedro for innsatsen sin, og kan ha reddet kvinnens og barnas liv. Selv forteller han at han gjorde det for barnas skyld:

«Jeg tenkte at om disse barna mister mammaen sin i dag, så ville det ha vært tragisk. Jeg ville ha reddet den kvinnens liv om det så skulle ha kostet mitt eget.»

Det er anda uklart hva det var som rammet kvinnen, men Inside Edition forteller at hun kom seg etter en stund på sykehuset.

For en heltemodig innsats av Pedro! Vi hyller slike hverdagshelter – de gjør verden litt bedre og tryggere for oss alle! SE den dramatiske videoen nedenfor, og DEL hvis du også synes at Pedro fortjener all skryt for dette!