Når babyen blir født gisper legene. Grunnen? Dette må sees med egne øyne!

3286

Alle babyer er små mirakler, men noen må vel faktisk regnes for å være ekstra mirakuløse.. som denne lille karen!

Etter å ha fått to barn sammen, bestemte Lucy Hellein og ektemannen seg for at familien var komplett. Mamma Lucy bestemte seg derfor for å sette inn en hormonspiral som skal forhindre flere graviditeter.

 

Ifølge produsenten og legene skal denne altså være 99 prosent effektiv, men når Lucy drar tilbake til legen fire måneder senere får hun den uventede beskjeden: Hun er gravid!

«Jeg trodde bare jeg var noen få uker på vei, men ultralyden viste at jeg allerede var gravid i 18. uke,» forteller mammaen fra Alabama, USA. «Hormonspiralen var ikke å finne på ultralyden, og legen min antok at den hadde falt ut, men jeg var ikke overbevist.»

Og hun hadde helt rett. Den 27. april ble sønnen Dexter Tyler født via keisersnitt – og bak morkaken fant de det som skulle ha forhindret hele graviditeten: spiralen.

 

Bildet som viser det lille mirakelet tviholde i spiralen har siden blitt delt mer enn 70 000 ganger på Facebook. «Dexter var ment for oss,» smiler trebarnsmoren. «Selv om det ikke var planlagt føler jeg meg utrolig heldig.»

 

For et lite mirakel! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble overrasket over å se dette bildet!