26-åringen legger igjen en sint lapp på den parkerte ambulansen: Nå har hun blitt PÅGREPET

3170

Det er nok mange av oss som blir irriterte når folk feilparkerer eller blokkerer veien for oss og andre, men irritasjoner som dette skal ikke gå på bekostning av å redde liv.

Det må da være sunn fornuft å skjønne at en ambulanse sjelden står parkert i gata ved en tilfeldighet. Om den blokkerer veien din, er det derfor bare til å vente til det er trygt å kjøre forbi og smøre seg med litt tålmodighet, samtidig som man kan være takknemlig for at ambulansen ikke er der for deg eller noen du er glad i. Men det klarte ikke 26-årige Kristy Sharman fra England.

 

Da en ambulanse i Trent i England fikk beskjed om å rykke ut, ble de nødt til å parkere på en bebodd gate. Da ble 26-åringen fullstendig rasende.

Hun likte ikke at ambulansen sto parkert utenfor hjemmet hennes, og skrev en forbannet lapp som hun la igjen på bilen. Ambulansesjåføren Katie Tudor oppdaget den når de kom ut igjen etter å ha tatt seg av pasienten.

Slik lød teksten:

«Hvis denne ambulansen er for noen andre enn nr. 14, så har du ingen rett til å parkere her. Jeg driter i om hele gata hadde kollapset. 

Nå, FLYTT ambulansen din fra utenfor huset mitt!»

Katie og kollegene hennes hadde parkert i en åpen parkeringsplass, og stengte ikke veien for andre. De hadde gjort det for å raskt komme til pasienten og redde et liv. Kvinnen var bare sur fordi de hadde parkert utenfor HENNES private eiendom.

 

«Det virker ikke som om folk har noen respekt for at vi faktisk hjelper mennesker. Vi står ikke her for moro skyld. Redningstjenesten må kunne gjennomføre arbeidet sitt uten frykt for naboene,» skriver Katies kollega Mike Duggon.

 

Katie tok så kontakt med det lokale politiet, og ble hørt på. 26-åringen ble anmeldt og kan tiltales for den sinte lappen.

Er det mulig å være så egoistisk?? 26-åringen brakte dette på seg selv ved å ikke ha noen sympati for at naboen trengte nødhjelp, og ikke respektere jobben ambulansearbeiderne gjør. DEL gjerne hvis du mener at hun fikk som fortjent!