80 år som mann og kone! 99-åringene feiret bryllupsdagen sin på gamlehjemmet

657

Mange vakre kjærlighetshistorier slutter så altfor fort, mens andre blomstrer i årevis. Denne historien er blant de sistnevnte.

Donald og Vivian Hart fra Michigan, USA, feiret nylig en veldig spesiell dag på gamlehjemmet der de bor. De to har nemlig vært gift i 80 år, og feiet sitt platinabryllup!

Paret giftet seg i 1937, og de hadde et lite bryllup der de danset til sangen «When Your Hair Has Turned To Silver» av Perry Como.

Nå, hele åtte tiår senere, har håret deres faktisk blitt sølvfarget og de to er fremdeles sammen – og kjærligheten deres er minst like sterk i den dagen i dag som den var da.

Det er ikke mange som kan skryte av å ha vært gift i 80 år, men Donald deler gjerne noen tips til hvordan man skal holde liv i kjærligheten. Ifølge Donald, er det veldig enkelt:

«Sørg for at ekteskapet er basert på ærlighet – og gjør det som er riktig i Guds øyne. Og le mye, det er bra. Ha det gøy sammen med hverandre, men ikke spøk på bekostning av partneren din,» sier han.

Bildene av Vivian og Donald er hjertevarmende, og du kan tydelig se hvor høyt de elsker hverandre.

Vi ønsker dette flotte ekteparet all verdens lykke og kjærlighet videre! DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også gjør det!