Tyven stjeler vesken til gravide Christine. Det hun gjør da har fått hele nettet til å KOKE!

3088

Denne frekke tyven burde visst bedre enn å bråke med en gravid kvinne. Hun finner seg nemlig ikke i at han løper avgårde med vesken hennes!

Amerikanske Christine er gravid i femte måned, og hadde vært inne på butikken å handlet. Når hun kommer ut ser hun en mann (senere identifisert som Robert Raines) rote gjennom bilen hennes.

Hun løper bort for å prøve å stanse ham, men han ender opp med å ta vesken hennes å løpe av gårde. Da gjør hun det ufattelige: Hun setter seg inn i bilen og kjører etter ham – og kjører ham ned!

«Jeg hoppet inn i bilen, og kjørte bokstavelig talt rett over ham. Jeg kunne jo ikke jage ham til fots, ettersom jeg er gravid, men jeg hadde ingen planer om å la ham slippe unna,» forteller Christina selv om hendelsen.

Politiet ble oppringt og nå tiltales de begge to: Christine for mishandel og tyven for innbrudd i bilen hennes og for at han stjal vesken hennes.

I kommentarfeltet på Facebook går folk helt amok. Noen mener at hun absolutt har rett til å beskytte eiendelene sine og at han er den verste typen person som kunne finne på å stjele vesken til en gravid kvinne. Andre igjen står på sitt om at vold ikke var løsningen, og at å kjøre ned tyven med bilen gjorde vondt verre.

Synes du at hun gjorde det rette? Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet!

SE den utrolige videoen av hele hendelsen nedenfor, og DEL gjerne historien videre med vennene dine på Facebook!