23 år gamle Tommy blir pappa for første gang. 1 uke senere er han BESTEFAR!

12523

Livet er fullt av overraskelser, og ingen vet dette bedre enn 23 år gamle Tommy Collony, en student og idrettsmann fra Australia.

Dagene hans besto av studier, arbeid, og løping på elitenivå. Men en dag fikk han en melding på Facebook som skulle forandre livet hans for alltid.

Meldingen var fra yndlingskusinen hans, Kiarna, som han ikke hadde sett på over 10 år.

Kiarnas liv var svært forskjellig fra Tommys, og hun hadde havnet i trøbbel tidlig. Hun fullførte aldri skolegangen sin, og ble avhengig av dop. Men nå hadde det gått enda verre, og 17 år gamle Kiarna var hjemløs og høygravid. Hun hadde verken sko eller en mobiltelefon, og alt hun eide var bare en liten ryggsekk med klær. Det var ingen tvil om at barnet ville bli tatt fra henne så snart det ble født, og hennes siste desperate håp var å kontakte Tommy, som ikke hadde sett henne siden hun vare en liten pike.

Tommy skjønte at han hun trengte hjelp øyeblikkelig, da det bare var få uker igjen til babyen skulle komme, og barnets far hadde nylig havnet i fengsel.

Siden Tommy hadde spart opp litt penger fra jobben han hadde, ville han hjelpe Kiarna med å komme seg bort fra gata, og sørge for at hun og babyen skulle få et trygt liv.

Han begynte straks å lete etter en større leilighet, og kjøpte inn alt av babyutstyr slik at Kiarna kunne bo med ham. Og bare en uke etter at de hadde flyttet inn, kom en sunn og frisk liten gutt til verden, som fikk navnet Kaydan.

På bare noen korte uker hadde Tommy gått fra å være en fri og frank student og idrettsmann, til å bli en ansvarsfull farsperson for Kiarna og en bestefar for lille Kaydan.

Idretten måtte han kutte ut for å få mer tid til å jobbe, slik at han kunne forsørge sin nye, lille familie. Men istedenfor å være bitter, forteller han at han ikke ville han forandret på noen ting. «Om det er ett eller to år som jeg må sette på vent for å redde to liv, så er det absolutt verdt det!»

Tommys bror, Liam, ønsket også å hjelpe til, og startet en innsamlingsaksjon for familien. Til nå har han klart å samle inn over 50 000 australske dollar, som tilsvarer rundt 315 000 kr.

Videre forteller Tommy at han er litt overrasket over all oppmerksomheten han har fått etter dette, og mener at det burde være selvsagt for alle å hjelpe til når man kan.

For en fantastisk fyr! Jeg tror det er viktig å huske på at en ikke er noe mindre pappa bare fordi du ikke er barnets biologiske far. Det å være en forelder kommer ikke fra gener, men fra hjertet.

DEL denne nydelige historien hvis du er enig!