Læreren ser at jenta blir mobbet. Da bryter hun reglene og gjør det INGEN andre ville ha gjort!

470

Mobbing i skolen er dessverre noe vi stadig får høre om. Og det kan ha tragiske konsekvenser.

Derfor er det så utrolig viktig at voksne følger ekstra godt med, og tar affære når de ser at noe skjer. Dette visste Kinsie Johns, en lærer på Anette Winn Emementary School.

Hun så nemlig at en liten jente i klassen hennes ble mobbet, og rykket inn med én gang. Men istedenfor å følge skolens vanlige handlingsplan når et barn blir mobbet, gjorde Kinsie noe som fikk alle til å måpe.

For skolen mener at om et barn blir mobbet, skal lærerne la elevene finne ut av ting på egenhånd, og få ordne opp selv. Men det stakk i hjertet til Kinsie når de andre elevene mobbet jenta og hun ikke fikk gripe inn. En dag dukket jenta opp med håret oppsatt i to dulter på hodet, og noen av mobberne begynte å erte henne for det. Da fikk Kinsie nok.

Neste dag når Kinsie slapp elevene inn i klasserommet fikk barna sjokk. Kinsie hadde nemlig satt opp håret akkurat likt den mobbede jenta i klassen, og barna ble musestille.

Kinsie vinket den lille jenta til seg, og de to tok en søt selfie sammen, som virkelig fikk den lille jenta til å føle seg støttet og spesiell den dagen. Bildet la hun senere ut på Facebook, med tittelen: «Hvorfor prøve å passe inn når du ble født til å skille deg ut?», som er et sitat av Dr. Seuss.

Elevene ser veldig opp til Kinsie, som er ung og kul, og det ble snart stille fra mobberne.

Det virker kanskje ikke som så utrolig mye, men det er faktisk mennesker som Kinsie som utgjør en forskjell. Små handlinger kan virkelig forandre livet til noen – det gjorde det for denne jenta som nå stortrives på skolen!

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook!