Hun våkner i smerter og en bit av huden hennes er borte. I høyrehånden finner hun den SKYLDIGE

67

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan virke støtende på enkelte.

31 år gamle Meghan Linsey fra Ponchatoula, Louisiana (USA), ble kjent etter sin opptreden på talentshowet The Voice. Men for et par uker siden forsvant hun plutselig fra medias overvåkne øyne, og fansen hennes var bekymret for hva som hadde skjedd med henne.

 

Ikke lenge etterpå la hun ut et skummelt bilde, som forklarte hvorfor hun ikke hadde vært tilgjengelig på sosiale medier på en stund. Bare se på dette:

 

Slik forklarer hun det grusomme såret: «Jeg våknet opp med voldsomme smerter i ansiktet. Jeg kikket rundt meg og så at det lå en død edderkopp i høyrehånden min. Jeg må ha drept edderkoppen på noen måte etter at den bet meg. Det var som et mareritt. Smerten var uutholdelig, og jeg skjønte at bittet måtte være giftig. Jeg pakket edderkoppen i en pose, og dro umiddelbart til legen.»

 

I dagene som fulgte fikk Meghan kramper i musklene og utslett over hele seg. Huden rundt bittet døde og ble sort. For å fremskynde helbredelsesprosessen ble det brukt både antibiotika og hypobar oksygenbehandling – og endelig begynte det å hjelpe.

Meghan fikk senere vite at edderkoppen som bet henne var den brune eneboer edderkoppen. Denne, sammen med den sorte enken, er blant de aller giftigste edderkoppartene som finnes i USA.

 

Innen to uker med behandling var forskjellen tydelig: Arret på kinnet hennes er bare så vidt synlig!

 

Heldigvis er ikke edderkoppene i Norge farlige, men man må alltid passe på når man er ute og reiser! Så om du ser en edderkopp bør du holde deg på god avstand, og ikke ta på den. Man bør ikke undervurdere disse små skapningene!

Del gjerne denne artikkelen videre med vennene dine på Facebook!