Lea så tenåringene lokke hunder til seg i skogen. Nå RASER nettet over den forferdelige udåden!

1112

Tirsdag 2. mai var Lea Diana Frederiksen på vei hjem med sin 9 år gamle sønn i Esbjerg, Danmark. Der skulle hun få seg en svært uhyggelig opplevelse.

Veien hjem går forbi Hundeskoven (Hundeskogen), og det var her Lea fikk øye på noe som sjokkerte henne: For mellom trærne kunne hun se tre-fire unge gutter. Det var noe merkelig over gruppen, for de så ikke ut til å være der for å lufte hundene sine.

Det de gjorde isteden er fullstendig utenkelig.

Lea stoppet opp litt da hun skjønte at tenåringene var der uten hund, men gikk i første omgang videre med sønnen sin.

Til den danske avisen BT forteller hun: «Vi går videre, men så hører vi at de står og roper på hundene som var der. De lokket ‘kom kom’ og plystrer etter hundene. Trærne er ikke så tette hvor de sto, så vi så at de slo hundene som kom bort med pinner.»

Da guttene bare fortsatte, hadde den sjokkerte moren ikke annet valg en å ringe til politiet der hun sto med sin unge sønn. Men politiet kunne ikke komme til stedet med en gang, og helt til de endelig kom fortsatte guttene med dyreplageriet sitt.

Lea er en dyrevenn selv, og var dypt rystet over guttenes forferdelige oppførsel. Så snart hun kom seg hjem skrev hun en lynrask advarsel på Facebook for å advare andre hundeeiere i nærheten. Flere kommenterte og sa at de hadde sett noe lignende tidligere i skogen. Det er ikke en særlig stor skog, men på grunn av trærne mister man som hundeeier lett oversikten om hunden vandrer av gårde for seg selv.

Ifølge BT har vaktsjefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann fortalt at politiet fikk tak i guttene etter Lea tipset dem om ugjerningene i skogen.

Dessverre ble de nødt til å la guttene gå igjen ettersom de ikke hadde håndfaste beviser på at hundene har ble plaget av dem.

Jeg blir så utrolig sint over at noen kan behandle dyr på denne måten! Og at guttene ikke fikk straff! Pass godt på hundene deres når dere er ute på tur…

Del gjerne denne historien med andre dyrevenner du kjenner hvis du også mener guttene burde blitt straffet!