22. juni 2024

Den hjemløse mannen ber 24-åringen om penger. Men det han gir henne 10 sekunder senere gjør henne STUM!

Denne historien beviser at man aldri bør dømme noen for hvordan de ser ut. Det er handlingene våre som viser verden hvem vi egentlig er!

Den 24 år gamle studenten Caroline Santana fra São Paulo skal til å gå inn på bussen sent på kvelden for å komme seg trygt hjem. Men når hun leter i lommene sine finner hun ikke busskortet sitt, og har ikke nok penger på seg til å kjøpe en ny billett.

En hjemløs mann går mot henne og spør henne pent penger. Hun forteller ham at han må være tålmodig, fordi hun tror hun har mistet busskortet sitt. Svaret hans gjør henne helt stum.

«Hvor mye trenger du for å kjøpe en billett?» Spør mannen. «Jeg har 4 brasilianske real (ca. 11 kr) jeg kan gi deg slik at du kommer trygt hjem.» Caroline blir veldig rørt, men hun takker nei. «Vær så snill, ta pengene. Jeg kan hjelpe deg. Jeg kan ikke la deg gå hjem helt alene,» insisterer han videre. Caroline finner endelig busskortet sitt som var gjemt bort i vesken. Hun går inn på bussen, men stopper plutselig, og går tilbake til mannen.

«Kan jeg ta et bilde av deg slik at jeg kan fortelle andre om det store hjertet ditt?»

Mannen sier at det kan hun, og han børster gjennom håret sitt med fingrene så godt han kan før hun tar bildet. «Si at navnet mitt er Cesar!» roper han etter henne mens hun går på bussen.

Facebook-innlegget til Caroline har nå blitt delt over 120 000 ganger. Der skriver hun:

«Var det en en enkel gest? Ja! Men denne mannen som har så lite, og som er avhengig av andres hjelp for å overleve, var villig til å gi meg alt han hadde, bare slik at jeg ikke måtte gå hjem. På grunn av utseende hans blir han forhåndsdømt av mange, og mange tror at han er en tyv, men han har et stort hjerte! Denne historien har lært meg ydmykhet, visdom og kjærlighet.»

DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også er enig i at man ikke bør dømme folk for hvordan de ser ut!