22. juni 2024

Kona glemmer hvem han er etter 65 års ekteskap. Det han sier da får millioner til å gråte!

Å gifte seg betyr tradisjonelt sett at man tilbringer resten av livet sammen. Det vi ofte glemmer er at resten av våre liv er lange. Det er derfor det er så utrolig å høre denne mannen, som nå har vært gift med kona si i 65 år, snakke om dagen de møttes for første gang.

De gikk på sin første date den 28. juni 1946, og har holdt sammen siden det. Den amerikanske TV-kanalen Channel 4 tok en kort video av dem som nå har blitt sett over 42 millioner ganger. I videoen forteller han om første gangen han så kona si; «Jeg var telefoningeniør og hun var teleoperatør», sier han. I det øyeblikket han så sin kommende kone, visste han at det skulle være dem for alltid.

Selvfølgelig, etter 65 års ekteskap, har paret gått gjennom mange forandringer. John har hatt problemer med hjertet, og kona er i de første stadiene av Alzheimers.

 

[adsense2]

 

«Kona mi trenger meg, og jeg kunne aldri forlate henne,» sier John.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!