En nervøs ung jente flyr med en kontrollerende mann. Da sniker flyvertinnen en lapp ned i lommen hennes!

244

En flyvertinne som jobber for Alaska Airlines reddet en liten jente fra menneskehandel ved å legge igjen en lapp på toalettet.

Sheila Fedrick hylles nå som en helt etter at hennes smarte løsning reddet en tenåringsjente på et fly fra Seattle til San Francisco.

Shelia Fedrick, 49, oppdaget at noe måtte være feil da hun så hvordan en tenåringsjente gikk ombord i flyet med en eldre mann. Mannen var velkledd og så ordentlig ut, mens jenta virket sliten og så ikke ut til å ha det bra.

«Noe i meg kjente at det var noe galt,» forklarer Sheila til nyhetskanalen WTSP og fortsetter:

«Han var veldig stilig og velkledd, og det sto i stor kontrast il jenta som var bustete og som virket helt borte.»

Hun gikk derfor bort til dem og prøvde å starte en samtale. Mannen var defensiv, og da ringte det en bjelle i hodet til Sheila.

 

[adsense2]

 

Sheila ga tegn til jenta om at hun skulle gå inn på toalettet, og ga henne en lapp.

Da Sheila gikk inn på toalettet noen minutter senere, lå det en lapp der fra jenta. «Jeg trenger hjelp,» sto det skrevet. Flyvertinnen informerte piloten om situasjonen, og han kontaktet flyplassen. Politiet sto klart og ventet da jenta og mannen gikk av flyet.

sheila

Jenta, som var 14-15 år, ble tatt hånd om av myndighetene, og var så takknemlig at hun ringte Sheila noen uker senere. Det viste seg at tenåringsjenta var et offer for menneskehandel.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!