22. juli 2024

Moren klemmer datterens MORDER i retten. Men grunnen til hvorfor er fantastisk!

To år etter at hennes datter ble skutt av en klassekamerat på en skolebuss, fikk Ady Guzman-DeJesus møte sin datters morder, Jordyn Howe, i domstolen. Da gjorde hun noe som mange har vanskelig for å forstå. Hun klemte om Jordyn og gikk med på hans ønske om en lavere straff.

Det kan være vanskelig å tenke seg hvordan en foreldre kan klemme om sitt barns mordere, men Ady så muligheten til å gi tenåringen en sjanse i stedet for å fengsle han på livstid på grunn av et uhell.

[adsense2]

Jordyn skjøt av uhell Adys datter, Lourdes, når han hadde tatt med seg svigerfar sin pistol til skolen. Han viste den fram til sine venner på bussen da et skudd plutselig gikk av som traff Lourdes i nakken og gjorde at hun døde. Mammaen ville først ha en hard straff, men angret seg når hun innså at Jordyn bare var et barn under hendelsen og hadde hele livet framfor seg. Ady insisterte istedet på minimum opphold i et ungdomsfengsel og ville at Jordyn, når han ble sluppet ut, istedet skulle reise rundt og gjøre forelesninger med Ady om hvor farlige våpen er.

Ady sin beslutning viser hvor fantastisk mennesker noen gang kan være, selv om noen ikke han forstå avgjørelsen hennes, er det samtidig forståelse for at slike ting kan skje. Vi hyller Ady for hennes mot og utrolige forståelse.

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
Legg igjen en kommentar