3-åringen bulket til naboens bil. Da fikk moren hjem en OVERRASKENDE faktura!

261

Når en 3 år gammel gutt skulle hoppe ut av bilen, åpnet han bildøren med en slik kraft at han lagde en bulk i naboens bil. Det skjedde med uhell, men mammaen var ærlig med naboene og sa at de selvsagt skulle betale for skadene.

Men naboene hadde andre planer.

Dette skriver moren om hendelsen på Facebook:

«Min 3 år gamle gutt ødela naboens bil når han skulle hoppe ut av bilen. Vi sa ifra med en gang og sa til eierne at vi skulle betale for reperasjonene (billigere enn å gå innom forsikringen). I dag fikk jeg en lapp fra naboene med denne «fakturaen»… Klem til dere fantastiske mennesker!» 

lapp

Det var nemlig ingen vanlig faktura som naboene hadde sendt. Dette stod skrevet på lappen:

«Hei, nabo! Sender en faktura for skadene på bilen.

Reparasjoner på bilverksted: 1500 pund.
Ny deler: 300 pund.
Et antall kopper mens vi ventet på reparasjonen: 28 pund.
Et antall pakker med kaker mens vi ventet på reparasjonen: 10 pund.

Slike ting skjer! – 1838 pund.
Dere trenger ikke betale noe!

Det eneste vi vil ha i gjengjeld er at dere fortsetter å ta inn posten vår når vi er bortreist. Takk :)»

Vi kan knapt forestille oss hvordan moren til denne 3-åringen reagerte når hun fikk denne medlingen – det er noe annet enn disse sinte lappene som andre naboer kommuniserer med! For noen fantastisk fine mennesker!

DEL dette om du er enig!