Alenemor vinner på skraplodd. Ber så en hjemløs mann hoppe inn i bilen!

252

Alenemoren til tre barn, Sofia Lorena, fra Wareham i Massachusetts vant tidligere i år på skrapelodd. Når hun reise hjem fra bensinstasjonen hun kjøpte det på, møtte hun en hjemløs mann som hadde skitne klær og rufsete skjegg. Han stod på veien ute i kulden.

Den hjemløse mannen holdt et skilt der det stod: «All hjelp mottas med takknemlighet». Sofia synes synd på den stakkars mannen når hun innså at han også skalv av kulde. Hun rullet ned bilvinduet for å tilby han selskap over en kopp kaffe. Han tvilte, men tok siden imot den fine gesten.

De reiste til en café og slo seg ned. Den hjemløse mannen fortalte at navnet hans var Glenn, og at han hadde vært hjemløs i 3 år og sov ute på gaten i sovepose eller telt.

Da kom Sofia på at hun hadde vunnet penger fra loddet.

Hun ba Glenn sette seg i bilen hennes igjen – og det var da hun gjorde det som har tatt internett med storm etter at
hun fortalte sin historie på Facebook.

sof1

Etter at de hadde forlatt caféen ringte hun til hver eneste hjem for hjemløse innen 2 mils radius – men fikk svar at det var fullt overalt.

sof2

Hun brukte da sine penger til å leie et rom på et vandrerhjem i to netter.

sof3

Hun fortsatte sitt innlegg:

«Jeg har aldri sett en voksen mann gråte så mye. Han takket meg flere ganger og sa at jeg var en engel. I natt vet jeg at min venn Glenn fikk holde seg varm, og fikk sove godt.» 

På mindre en ett døgn etter at hun hadde lagt opp dette på Facebook, hadde Sofias venner begynte å sende mat og varme klær til Glenn. Hun startet også en innsamling på internett, og lykkes å samle sammen hele 170 000 kroner til Glenn på bare to dager!

Til slutt hadde hun vunnet så mye mer enn pengene fra skraploddet – hun hadde fått en venn for livet!

DEL gjerne denne rørende historien med vennene dine på Facebook!