Etter ulykken våkner 21-åringen opp på sykehuset og ser ned. Det hun ser får henne til å SKRIKE

2609

21 år gamle Anna Claire Waldrop fra USA er nyforlovet og i syvende himmel når ulykken snur hele livet hennes på hodet.

Anna og forloveden hennes James er på vei hjem etter en fest når en fyllekjører kolliderer inn i bakenden på bilen deres. Bilen blir kastet av veien og ruller nedover flere ganger. James blir kastet ut av bilen og flyr ut gjennom soltaket. Han slipper unna ulykken med lettere skader. Anna derimot sitter fast i bilen, og knekker nakken.

Hun overlever, men blir lam og vil aldri kunne gå igjen. Sjokket er stort når hun våkner på sykehuset og ikke kan røre seg.

Livet hennes er forandret for alltid, men selv forteller hun om hvor heldig hun er som har James ved sin side: «Han støtter meg så mye, både emosjonelt og fysisk. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg ikke hadde hatt ham.»

Men det tar tid før Anna virkelig skjønner hvordan ulykken har forandret livet hennes. Bare når hun ser andre paralyserte pasienter går det opp for henne hvordan livet hennes vil bli fra nå av.

«Fra det ene øyeblikket til det neste hadde livet mitt forsvunnet totalt. Ett øyeblikk var jeg lykkelig, og plutselig så måtte jeg legge om på hele livet mitt,» forteller hun.

Men 24-åringen gir ikke opp, og Anna kjemper hver eneste dag for å vinne tilbake livet sitt. Dette betyr også at bryllupet vil finne sted som planlagt, bare 8 måneder etter den nesten fatale ulykken. Men med hjelp fra terapeuter, familie og venner blir Anna endelig klar til å ta fatt på sitt nye liv – og til å velge ut en brudekjole.

Det er en vakker høstdag når de to endelig gir hverandre sitt ja. Brudeparet har kjent hverandre siden barndommen, og til tross for ulykken ser de to frem til å leve livene sine til det fulle sammen. De vet at kjærligheten deres kan overvinne enhver utfordring.

James får seg jobb som lærer, og lærer seg også alt han kan for å ta godt vare på Anna i fremtiden. Han lover at han alltid vil alltid være der for henne.

Anna selv vil ikke at noen skal synes synd på henne, fordi hun nå er så lykkelig med det livet hun har sammen med James. Kjærligheten deres vokser seg sterkere for hver dag, og det gir henne styrken hun trenger for å fortsette å jobbe med seg selv.

Hun klarer faktisk nå å bevege tærne! Målet hennes er å bli uavhengig av andres hjelp, men uansett er hun lykkelig.

Denne historien er både tragisk og fin på samme tid. Det er alltid grusomt når noe slikt skjer med et ungt og aktivt menneske som har hele livet foran seg, men samtidig er det kanskje disse tingene som virkelig viser oss hva som er viktig i livet.

Fyllekjøring er så unødvendig, og fører til så altfor mye smerte og lidelse. DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å spre budskapet om at man IKKE skal kjøre i beruset tilstand!