Mannen truer politiet med en kniv: Politimannens reaksjon HYLLES nå over hele verden!

441

Det er ikke lett å se hvordan man selv ville ha reagert i en situasjon der ens eget liv står i fare. Skal man rømme? Slåss? Eller fryser man til is, uten kontroll over sin egen kropp og lammet av sjokk? Denne politimannen gjorde ingen av delene da han sto ansikt til ansikt med en desperat mann med en kniv.

På den 17. juni i fjor, gikk en mann inn på en politistasjon i Thailand. I hånden hadde han en kniv, og så snart politiet fikk øye på ham, rettet han kniven mot sin egen hals.

Flere på stasjonen fikk seg selv, besøkende og ansatte i sikkerhet, borte fra mannen, men én politimann ble igjen.

I en slik situasjon er det logisk å tenke at politimannen kommer til å skyte mot mannen, takle ham i bakken – men slik gikk det ikke.

Politimannen setter seg lett ned på kanten av en pult, kroppspråket hans er rolig, åpent og avslappet, og stemmen myk og vennlig. Han spør mannen hva som foregår, og mannen svarer at han hadde jobbet i tre dager uten å få betalt. Han er fattig, sulten, sint og desperat.

 

Men det som skjer like etterpå er utrolig: Mannen ser ut til å rette kniven truende mot politimannen, men når han ser betjentens utstrakte hånd bestemmer han seg for å gi fra seg våpenet istedenfor. Det politimannen gjør da får meg nesten til å gråte av lettelse – for en forståelse og omtanke han viser!

SE hvordan politimannen reagerer i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle denne fantastiske og medmenneskelige reaksjonen!