Kassadama ydmyker denne unge kvinnen foran hele butikken. Men svaret hennes rører meg til TÅRER!

1218

Mary Walls Penney er en ung sykepleier fra West Virginia, USA, og arbeider med pasienter som har Alzheimers og demens. Nylig sto hun i kø på supermarkedet da hun hadde dratt rett for å handle etter skiftet hennes var ferdig. Når hun kom frem til kassen la kassadama merke til navneskiltet og logoen på blusen til Mary. Hun spurte hva Mary arbeidet som ved pleiehjemmet.

«Jeg er sykepleier,» svarte Mary.

Kassadama så sjokkert på henne.

Hvorfor? Fordi håret til Mary er farget i alle regnbuens farger, og hun har synlige tatoveringer og piercinger.

«Jeg er overrasket over at du får jobbe der. Hva synes pasientene dine om det?» Spurte den forskrekkede kvinnen. Hun lente seg så over til en eldre dame bak Mary og spurte: «Hva synes du det håret?» Damen svarte at det ikke var hennes personlige favoritt, men at hun ikke brydde seg. Men kassadama gav seg ikke.

Hun begynte å bli høylytt og oppspilt og klaget over at hun synes det var «sjokkerende» at pleiehjemmet «tillot det».

Mary kom seg til slutt ut av butikken, og skrev en svært åpen melding om hendelsen på Facebook:

«Følgende tanker går gjennom hodet mitt:

Jeg kan ikke huske en eneste gang håret mitt har hindret meg i å utføre livreddende hjelp til en pasient. Tatoveringene mine har aldri stoppet pasientene mine fra å holde hånden min mens de gråter av frykt for å miste minnene som sykdommen tar fra dem. De mange piercingene jeg har i ørene mine har aldri hindret meg i å høre på dem når de forteller meg om de beste minnene deres, eller å høre deres siste ønsker. Piercingen jeg har i tunga har aldri stoppet meg fra å si noen oppmuntrende ord til nylig diagnostiserte pasienter, eller fra å trøste en sørgende familie.

Så vær så snill fortell meg hvordan utseendet mitt, sammen med mitt solfylte sinn, mitt hjelpende hjerte, og mitt smilende ansikt, skulle kunne gjøre meg ute av stand til å gjøre jobben min og ha omsorg for folk!»

Dette innlegget traff en nerve hos leserne. Innlegget har blitt likt over 150 000 ganger, og delt over 240 000 ganger. Kommentarene hun får hinter til at sannsynligvis er det fargeriket håret og det vennlige smilet hennes som gjør dagen litt bedre for pasientene hun tar vare på.

Verden ville ha vært et langt kjedeligere sted om alle hadde sett helt like ut! La oss være glad for at det er noen som våger å skille seg ut, og spre lys og farger til alle de møter!

Stå på Mary!

DEL denne historien med venner og familie på Facebook, om du støtter Mary!