Mannen gir eselet godbiter hver dag. Det hun gjør da får alle til å MÅPE

1772

Martin Stanton kommer fra Irland og er en ekte dyreelsker. Særlig har han blitt glad i eselet, Harriet, som står ute på et lite jorde i nærheten av hjemmet hans, men han kunne aldri ha gjettet hvilket utrolig talent hun skulle vise seg å ha!

Første gangen Martin så Harriet bestemte han seg for å si hei ved å gi henne en liten godbit. De ble øyeblikkelig gode venner og siden Martin går forbi henne nesten hver dag endte deg også med at hun fikk seg en ekstra gulrot av ham daglig også.

 

Men en dag når Martin er på vei forbi jordet hennes igjen, hører han noe uventet. Han tar opp kameraet, og det han fanger får ham både til å måpe av sjokk og til å le høyt – grunnen? Det er eselet som synger!

Utrolig! HØR den utrolige sangstemmen hennes i videoen nedenfor, og DEL den hvis du også måtte flire litt av dette!