Barnehagelærerne TAPET skoene på den lille jenta: Det får mammaen til å se RØDT

1069

Mamma Jessica Hayes fra North Carolina, USA, fikk litt av et sjokk da hun kom i barnehagen for å hente veslejenta på 17 måneder: Barnehagelærerne hadde tapet skoene så stramt fast til anklene hennes at det hadde satt merker i huden!

Mammaen prøvde øyeblikkelig å få av tapen, men den satt så stramt fast at hun bestemte seg for å kjøre hjem med datteren og gjøre det der istedenfor.

Facebook/Jessica Hayes

 

Vel hjemme begynner datteren å gråte sårt, fordi det gjør vondt å rive av tapen, og den etterlater tydelige merker i huden på den lille jenta.

Rasende tar mammaen bilder av datterens skadde ankler, og ringer øyeblikkelig til barnehagens direktør, som får sjokk av å høre hvordan de skyldige har behandlet barnet.

Det viser seg at de som står bak hadde blitt svært irriterte over at den 17-måneder gamle jenta nettopp hadde lært seg å ta av seg skoene selv, og bestemte seg for å gjøre det umulig for henne slik at de slapp å feste dem på igjen så ofte.

Mammaen tok også til sosiale medier for å advare andre, der hun skriver at «tapen var festet på lenge nok til å etterlate merker, forårsake hevelser og blåmerker.»

Facebook/Jessica Hayes

 

Heldigvis tok direktøren affære like etter samtalen med mammaen, og de to barnehagelærerne som sto bak fikk sparken med øyeblikkelig virkning.

Facebook/Jessica Hayes

 

Mammaen er eneforsørger og sier hun er helt avhengig av å kunne stole på at barnet hennes er i trygge hender mens hun jobber, og det er vi 100 prosent enig i!

Godt at direktøren for barnehagen tok saken på alvor! DEL hvis du også mener det var på sin plass at de skyldige barnehagelærerne ble sparket etter dette!