6-åringen inviterer 32 klassekamerater til bursdagen sin men INGEN kommer. Så ringer telefonen:

6283

Som barn ELSKET jeg brusdagen min. Å få gaver, spise god mat, være midtpunktet og bli sunget for… jeg klarte nesten ikke å sove natten før fordi jeg gledet meg sånn! Slik var det også for 6-år gamle Teddy, men det den store dagen ble dessverre en stor skuffelse.

Teddy kommer fra Tuscon i Arizona, USA, og hadde akkurat fylt 6 år gammel da han inviterte alle klassekameratene sine til å feire i pizzarestauranten Peter Piper Pizza.

Hele 32 barn var invitert, og Teddy hadde gledet seg i flere dager. Han og mammaen hans Sil Mazzini troppet opp tidlig for å stelle istand alt slik at de kunne ta imot gjestene sine.

Men de ventet og ventet og ingen kom. Ikke en eneste en.

 

Teddys skuffede ansikt knuste mammaens hjerte, og hun tok et bilde av ham der han satt ensom ved bordet, klar for sin store dag… Teddy ser utrolig lei seg ut, og de første pizzaene er allerede på bordet, men rundt ham er det bare tomme stoler.

 

Mamma Sil forteller at hun og sønnen hadde laget 32 innbydelseskort til barnebursdagen og delt dem ut til alle i klassen. Dagen før hadde hun også snakket med flere av foreldrene som hadde fortalt henne at barna deres skulle komme. Men det gjorde de altså ikke, og mammaen la ut bildet av sønnens triste ansikt på sosiale medier.

Så gikk det viralt.

Utallige mennesker reagerte på den ensomme guttens triste ansikt, og snart begynte det å renne inn bursdagshilsener fra hele landet!

Men ikke bare det: to av Teddys favorittlag, basketlaget Phoenix Suns og fotballaget Phoenix Rising tok også kontakt og sørget for at han fikk den beste bursdagen noensinne. Bare få dager etter den skuffende barnebursdagen, ringte det nemlig i telefonen, og Teddy ble invitert til å feire bursdagen sin med lagene på deres førstkommende kamper!

 

Utrolig trist at vennene hans skuffet ham, men godt å se at det også finnes gode mennesker som bryr seg! Og så flott av lagene å be den lille gutten med seg på de neste kampene sine!

Nå sender vi våre gratulasjoner til Teddy slik at han ikke skal føle seg ensom – DEL hvis du også ønsker ham en flott bursdag!