Hjertet mitt SMELTER: SE når hunden endelig møter eieren sin igjen etter 3 år på gata

720

I mer enn tre år har 62 år gamle Giorgi Bereziani fra Georgia lett etter sin elskede hund, Jorge, men uten hell. Hunden forsvant sporløst i 2015, og ingen har sett den – før nå.

I alle disse årene har Giorgi lett etter hunden sin hver eneste dag. Han har lett overalt, delt ut bilder til fremmede og hengt opp postere. Men etter tre år uten en lyd, begynte den eldre mannen å miste håpet.

Så ringte plutselig telefonen.

Personen som ringer er ansatt ved et teater, som la merke til en svart og hvit løshund som passet beskrivelsen av Jorge. Hun hadde sett en av posterene Giorgi hadde hengt opp, og er overbevist om at det er hans hund!

Giorgi sier tvilende ja til å møte henne for å se hunden, for han er redd for å bli skuffet. Men noe i hjertet hans forteller ham at ham må i det minste prøve.

Han filmer mens han går, og i det han ser en svart og hvit skikkelse liggende utenfor teateret, prøver han forsiktig å få kontakt:

«Er det deg, Jorge? Jorge?» 

 

I halvsøvne reiser hunden seg når den blir ropt på, men det tar noen sekunder før den er våken nok til å skjønne hva som skjer: bestevennen hans har funnet ham!

Hunden gråter og av glede, og kvinnen fra teateret kommer ut for å se den rørende gjenforeningen.

Jeg gråter… Etter alle de vonde årene med leting og usikkerhet, er de to endelig sammen igjen! SE videoen nedenfor, og del hvis du også ble rørt!