Dyreplageren binder fast valpens munn – og SKYTER av det på nettet

730

Det må være noe alvorlig galt med mennesker som liker å plage uskyldige dyr, og jeg kan ikke fatte og begripe at noen attpåtil skryter av slik vemmelig oppførsel! Heldigvis gikk det ikke ustraffet denne gangen…

Det hele fant sted i Oregon, USA, der en ung mann var irritert over at valpen hans bjeffet. Så, istedenfor å være en ansvarlig hundeeier og lete opp tips til hvordan man kan trene hunden til å ikke bjeffe, bestemte han seg for å gå hardere til verks.

Han låste derfor hundens munn sammen med et buntbånd, og festet det så stramt at det ser ut til å kutte av all sirkulasjon ut til snuten. Så tok han bilde av det.

Han la ut bildet på Snapchat og skrev teksten:

«Når du er drittlei av den Jæ**a bjeffingen!!!!»

 

Men reaksjonene ble nok ikke som han hadde håpet. Telefonen hans ble oversvømt av meldinger som spurte ham om hva pokker det var han holdt på med, og de forlangte at han skulle slippe valpen fri øyeblikkelig.

Men ikke bare det; flere ringte til politiet for å anmelde ham for dyreplageri, og de tok saken på alvor.

Mannen synes tydeligvis å plage valpen sin var skikkelig morsomt, fordi han forklarte seg med at «det bare var en spøk».

 

Vi håper at valpen nå blir tatt fra denne idioten, og at den får seg et godt og trygt hjem hos noen som kan elske den som en del av familien…

Slik skal man aldri få lov å behandle dyr! DEL gjerne med vennene dine hvis du også mener at han ikke bør få lov til å eie dyr etter dette!