Bonden står alene og koster i låven når yndlingslåten hans kommer på. Resultatet? For en RYTME!

714

Man skal ikke dømme en bok utifra omslaget, og man skal tydeligvis ikke dømme en bonde før man setter på musikken heller!

Denne videoen har i skrivende stund trollbundet over 12 millioner mennesker på Facebook, og jeg må si at jeg skjønner godt hvorfor!

50 år gamle Jay Lavery er en bonde som tydeligvis har flere talenter enn bare gårdsbruk, og dette kommer tydelig frem i videoen nedenfor.

I videoen står han og koster, og det virker som en helt vanlig, treg dag på gården. Men så begynner musikken å spille.

Låten Cheap Thrills av Sia kommer på, og plutselig begynner Jay å bevege seg til rytmen – og det blir bare bedre og bedre!

Historien bak denne videoen er faktisk ganske imponerende, ettersom at Jay skadet ryggen sin alvorlig i en ulykke for nesten 15 år siden. Bonden har måttet gjennomgå flere store ryggoperasjoner, og dans, yoga og meditasjon har blitt hans beste alternativ til smertelindring!

Nå håper han at andre vil bli inspirert til å bevege på seg, eller i det minste at de skal få seg en god latter av en bonde dansende til fengende popmusikk!

SE den herlige videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også ble glad av å se denne flinke bonden danse!