Mannen får øye på et dyr på togsporet: Kommer nærmere og innser den GRUSOMME sannheten

1959

Det finnes mye ondskap her i verden, men det kommer likevel som et sjokk når det vises så tydelig som dette.

Jared Twedell var ute for å løpe noen ærender da han plutselig fikk øye på noe som rørte seg på jernbanesporet like ved.

«Jeg trodde først at det var en hjort som lå på sporet,» forteller han til The Dodo.

 

Jared bestemte seg for å gå bort å skremme dyret bort fra det farlige stedet. Men da han kom nærmere innså han det forferdelige.

Det var slettes ingen vill hjort som hadde tatt seg en pause ved skinnene, men en en hund som hadde blitt bundet fast!

 

«Jeg fikk helt panikk,» forteller Jared, og beskriver hvordan hunden prøvde å komme seg bort til ham for å få hjelp, men ble holdt igjen av tauet.

Det var et under at Jared oppdaget hunden når han gjorde, da det vanligvis er mange tog bruker sporene. Han visste ikke når neste tog ville komme, og skjønte at han måtte handle raskt.

 

«Hunden var svært redd, og jeg var redd for at den kanskje ikke ville la meg komme nær den. Jeg klappet litt på lårene mine og sa ‘hei, lille venn!’ – da begynte halen å logre.»

Hunden var bare rundt seks måneder gammel, men skjønte at den snille mannen var der for å hjelpe. Han roet seg ned mens Jared jobbet hardt for å få opp knuten, og kom helt inntil ham for å føle seg trygg. En ting var sikkert: den som knyttet tauet ville ikke at hunden skulle komme seg løs når toget kom.

«At noen gjorde dette med vilje gjør meg helt kvalm,» forteller Jared med avsky, og lyktes heldigvis å løsne knuten før det var for sent. Neste tog kom bare minutter etterpå.

 

Det var nesten som om sjebnen bestemte at de to skulle finne hverandre i tide, og Jared skjønte at han hadde møtt sitt nyeste familiemedlem. Han tok hunden med hjem til familien og de gav ham navnet Samson.

 

Vel hjemme fikk Samson flere nye venner blandt familiens andre dyr, både hunder, katter og en kjempekanin.

«Alle kommer kjempegodt overens, og de har lekt og kost helt siden de møttes,» forteller Jared.

 

Takk og lov for at Jared så hunden i tide! Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha bundet fast et uskyldig dyr til togskinnene, men jeg håper at karma treffer dem hardt i fremtiden! DEL hvis du også er enig!