Dyrevennen befrir den fastlenkede hesten. Men se reaksjonen som har tatt hele nettet med storm!

3156

De vakre hestene beveger seg rundt på det store jordet, men én av dem ser ut til å ha store problemer. Måten den beveger seg på får veterinæren Ovidiu Rosu til å bråbremse – og godt var det!

Det er nesten ikke mulig å forstille seg noe slikt her hjemme, men i Romania er det faktisk vanlig blant hesteeiere å lenke fast hestenes fremføtter for å hindre at de løper sin vei. Det var dette som hadde skjedd med denne nydelige hesten.

 

Hesten har vært tvunget til å måtte tilpasse seg en hverdag med fastlenkede bein, og måten den beveger seg på i videoen viser hvor tydelig plaget den er av dette. Dette nektet veterinæren å ignorere, og han bestemte seg for å hjelpe det stakkars dyret.

Heldigvis hadde han alt han trengte med seg i bilen, og han gav den noe beroligende slik at den ikke skulle bli stresset og skade seg selv.

 

Ovidiu tok så frem verktøyet sitt, og satte i gang med å befri hesten fra lenkene.

 

Men det tar ikke lang tid før han innser hvor stor skade lenkene har gjort allerede: Dype sår har oppstått der hvor lenkene har gravd seg inn i huden dens, og disse kan lett bli infiserte.

 

Veterinæren renser dem, og gjør seg klar for å gå – men ikke før han får et stort, vått kyss som takk!

 

Videoen nedenfor har nå blitt sett over 10 millioner ganger på YouTube, og alle hyller denne godhjertede veterinæren.

Det er fryktelig at eieren til denne hesten har behandlet den slik, og jeg håper virkelig at han ikke får beholde dyrene sine..!

SE videoen nedenfor, og DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du synes at veterinæren gjorde det rette!