Møt Lucas, verdens SØTESTE lille edderkopp: Han kommer til å kurere fobien din for alltid!

5756

Jeg får helt fnatt av edderkopper. Huden klør når jeg tenker på dem, og kroppen går i helt i vranglås når jeg ser en foran meg. Men nå har jeg endelig sett en jeg kan lære meg å like!

Uansett hvor redd du er for edderkopper kommer du til å elske denne krabaten her: Animatøren Joshua Slice har lagd denne lille filmen, og fått nevøen sin Lucas til å spille inn stemmen.

Og resultatet?

Det er helt fantastisk søtt! Faktisk er lille Lucas så skjønn at jeg håper at det lages en hel film om ham.

«Dette er en animasjonstest for en karakter som jeg har jobbet med. Jeg står bak designet, modellen, riggingen, animasjonen, lyset og redigeringen,» sier Slice.

Men kan edderkoppen Lucas hjelpe mot fobien din?

I  behandlingen mot fobier blir det ofte brukt en metode som kalles eksponeringsterapi. Dette går ut på at en gradvis utsettes for det en er redd for, og sakte men sikkert overvinner redselen sin.

Det har ikke blitt vitenskapelig testet om animasjon kan hjelpe med dette, men det er derfor forskere og professorer i psykologi nå vil prøve dette med virtuelle edderkopper.

Jeg håper dette kan bli et godt alternativ til å behandle fobier! Jeg vil i hvert fall mye heller møte søte, lille Lucas enn en annen ekte edderkopp med det første!

SE den søte filmen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hjelpe dem også!