Gutten med Downs syndrom treffer lillebror for første gang. Reaksjonen? Hjertet mitt SMELTER

475

Å bli storebror for første gang kan være skummelt, og man vet ikke helt hva man kan forvente. Heldigvis for denne babyen har han en storebror som elsker ham over alt på jord!

Foreldre er ofte bekymret over hvordan barna vil reagere på sin nye lillebror eller lillesøster, og sjalusi er ofte noe som barn føler sterkt på når de ser at mamma og pappa ikke har like mye tid til dem lenger med en ny liten baby i hus.

Det var noe av det foreldrene til Kent var redde for da han skulle få møte lillebror for første gang.

Kent er en fantastisk liten gutt som ble født med Downs syndrom, og han er familiens øyensten. Familien skjønte at det første møtet mellom de to brødrene kom til å bli noe helt spesielt, og bestemte seg derfor for å filme det hele – heldigvis!

Dette forteller bestemoren om møtet:

«Barnebarnet mitt Kent er den mest elskverdige gutten i verden, han fyller 5 år i sommer. Kent har også Downs syndrom. 

Vi ble nylig velsignet med lille Noah den 2. mars, og Kents reaksjon da han fikk se sin lillebror for første gang er det vakreste jeg har sett på lenge. Dette er ekte søskenkjærlighet!»

SE det hjertevarmende første møtet mellom brødrene i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også tror at disse to kommer til å bli bestevenner!