Make-up artisten gir en makeover til bestemoren sin. Resultatet? Jeg har ikke ORD!

2001

De fleste av oss kan klare å sminke oss selv på en grei og fin måte, men det finnes profesjonelle make-up artister der ute som tar kaka. Denne make-up artisten fra Russland hadde nok blitt brent på bålet som heks for noen hundre år siden, da det er ren magi som kommer fra sminkebørstene hennes!

Goar Avetisyan er en ung make-up artist fra Moskva, Russland, og hun arbeider hver dag med å få mennesker til å føle seg vakre og fulle av selvtillit. Denne dagen fikk hun en ny utfordring da hun skulle gi en makeover til sin egen bestemor!

 

Goar har nesten 5 millioner følgere på Instagram, og videoen nedenfor har blitt sett over 1,5 millioner ganger. Og det er lett å skjønne hvorfor. Bestemoren tuller i videoen og sier: «Kjære, jeg trenger en lege, ikke en stylist!» men så snart hun får se forvandlingen sin kan hun bare måpe – akkurat som oss!

Borte er den gamle bestemoren, og igjen sitter en flott diva!

SE den utrolige forvandlingen med egne øyne i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!