Kjerringrådet som gjør at flåtten holder seg langt unna dine firbeinte venner!

743

Flått er noe av det verste jeg vet om, og hver sommer må jeg stadig gå å plukke dem av hunden min. Heldigvis har Victoria Blom (29) funnet en metode som gjør at du slipper dem helt!

Kvinnen fra Sverige har delt knepet som gjør at du kan slippe de blodtørstige små krekene helt i sommer.

 

Victoria har selv to hunder, som på denne tiden av året ofte pleier å få flått. Men med dette trikset har hundene hennes holdt seg helt fri fra dem.

 

«Vanligvis pleier jeg å finne 5-6 flått på mine to hunder, men nå fant jeg absolutt ingen! Vi bor jo på landet, så det er mye høyt gress og skog der jeg går med hundene mine hver dag. Jeg fant tipset i en tråd på nettet og bestemte meg for at det var verdt å teste det ut,» forteller 29-åringen til Leva & Bo.

Løsningen var såre enkel: Kokosolje.

 

Veronica forteller at hun har smørt litt kokosolje på hundene sine i over 3 uker, og har enda ikke funnet en eneste flått på dem!

«Kokosoljen er jo i fast form, men om du smelter den blir den flytende og da holder det med 5-10 dråper i nakken på hundene mine. Så stryker jeg litt over ryggen på dem også. Det er de eneste områdene jeg pleide å finne flått på før, så man trenger ikke å smøre inn hele hunden!» forteller hun videre.

 

Hun sier at hun fikk høre at flått ikke liker kokosolje på grunn av den søte lukten. Dessuten gjør oljen at flåtten sliter med å feste seg.

 

Det beste av alt? Kokosolje er helt ufarlig for dyrene og inneholder ingen skadelige kjemikalier! Sannsynligvis har du kokosolje hjemme allerede, så det er fritt frem til å prøve ut når du vil!

Skal du teste dette i sommer? DEL gjerne rådet med vennene dine på Facebook slik at de også kan slippe flåtten i sommer!