16. juli 2024

Syklistene suser forbi rytteren når en av dem plutselig ANGRIPER hesten hennes!

Bilister og syklister blir ofte minnet på at man skal dele veien med hverandre – men ryttere har også rett til å ferde rundt, og de blir ofte vist langt mindre hensyn enn noen andre på veiene.

Jennifer Katherine var ute på en ridetur med hesten sin da et stort antall syklister plutselig kom susende forbi henne. Sekunder senere er hun nær ved å bli kastet av når hesten får panikk etter at en av syklistene slår til det uskyldige dyret.

Jennifer skriver om den skremmende hendelsen på Facebook:

«Det var et sykkel-arrangement og ingen hadde satt opp noen form for varsel eller skilt i nabolaget mitt da jeg dro ut på tur kl. 07.30. Jeg har bodd her hele mitt liv og har aldri hatt noen problemer med syklister, og heller ikke hesten min som er bombesikker i alle situasjoner på veien.

 

Jeg hadde på meg en gul hjelm, jakke og hansker, og hesten min har på seg et synlighetsteppe og brystplate. 

Syklisten smeller inn i siden på hesten min, slår stigbøylen fra foten min når den fester seg i styret hans, og skader ankelen min. Hesten min steiler og bykser fremover, og mister en hestesko på bakbeinet.»

 

Heldigvis fikk hun fanget alt på video, siden hun ofte rir med en GoPro festet på hjelmen, og nå har politiet og sykkelløp-arrangørene tatt oppgaven med å etterforske syklisten.

I videoen nedenfor ser man hele det skumle forløpet: 

Flere syklister sykler raskt forbi henne, de passerer altfor raskt og flere har for liten avstand til rytteren og hesten, men hesten har nerver av stål og bryr seg ikke om dem.

Så kommer idioten og en stor gruppe andre syklister i en klynge rundt det store dyret.

Man både ser og hører når syklister smeller inn i siden hennes, og hesten blir vettskremt. Når Jennifer skriker etter syklisten ser det ut som om han snur seg og viser henne fingern. Hun må bruke hele resten av turen på å prøve å roe ned hesten sin, og både hun og hesten kunne blitt alvorlig skadet!

 

Hun forteller også at hun opplevde at noen syklister presset seg mellom henne og hesten og andre kjøretøy på veien, noe som skapte flere svært farlige situasjoner for alle involvert.

 

Hun forteller at hun har stor respekt for syklistene og sporten deres, og ber bare om at de viser henne og andre ryttere samme hensyn som de forventer av andre på veien – alle skal trygt kunne ha glede av sporten sin, og må derfor bli bedre til å dele veien!

For en idiot! Skjønner han ikke at dette er livsfarlig?? SE den skremmende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å advare andre!