Bartenderen ser mannen putte noe i kvinnens drink: Da får han smake sin egen medisin!

1861

Det finnes dessverre så altfor mange menn som mener at de har rett på kvinners kropper, og doper gjerne ned kvinner på barer og klubber de går på. Dette skjer ofte, og har blitt et så stort problem at det har blitt funnet opp utallige ting som skal kunne oppdage om drinker har blitt tuklet med.

Mange, både kvinner og menn, er svært obs på dette problemet, og passer derfor nøye på sine egne (og hverandres) drinker når de går ut. Men det er noen som virkelig kan spille en avgjørende rolle på slike steder: Bartenderen!

De har ofte mye å gjøre, men de har fremdeles god oversikt over menneskene rundt seg, og er ofte de eneste i rommet som ikke er påvirket av alkohol.

Bartenderen i denne historien hadde akkurat gjort ferdig noen drinker, da han han like etterpå la merke til at en mann gjorde noe mistenksomt med drinken til en kvinne.

De to hadde bestilt det samme, og da mannen kikket bort reagerte bartenderen lynraskt. Han byttet fort om på drinkene, slik at mannen selv fikk den han hadde helt noe oppi!

«Jeg byttet fort om på drinkene deres. Sakte men sikker kunne jeg se hvordan han dopet seg selv,» forteller bartenderen, som ønsker at kvinner skal kunne føle seg trygge når de går ut for å kose seg.

Det er selvfølgelig aldri bra å dope noen ned, men denne mannen fikk smake sin egen medisin og lærte seg forhåpentligvis en lekse. Noen ganger får folk akkurat det de fortjener!

Vi håper at mannen ble anmeldt for det feige og kriminelle forsøket på å dope ned kvinnen, og er glade for at bartenderen fulgte med! DEL gjerne artikkelen med vennene dine hvis du også mener at mannen fikk som fortjent!