Familien adopterer 8 søsken: Så får de den SJOKKERENDE nyheten fra deres biologiske mamma!

1698

Ekteparet Peggy og Jacob Smith hadde ingen barn selv da de bestemte seg for å adoptere. Sammen med foreldrene sine adopterte de hele 8 barn fra samme familie, og de tok 4 søsken hver. Men så kom den uventede beskjeden fra barnas biologiske mamma.

Det føles ganske logisk å tenke at søsken selvfølgelig skal få være sammen når de havner i fostersystemet eller blir adoptert, men dessverre så ender det ikke alltid slik… Hvis det dessuten er hele 8 søsken i søskenflokken høres det svært usannsynlig ut at alle blir adoptert sammen – men Peggy og Jacob fant en helt unik løsning på akkurat dette problemet!

 

De hørte om at de 8 barna trengte et godt og kjærlig hjem, og bestemte seg for å adoptere. Da Jacob fortalte foreldrene sine om beslutningen, kom moren hans med et noe unikt forslag:

«Hun foreslo at vi skulle ta de yngre og at de skulle adoptere de eldre, slik at de kunne forbli sammen,» forteller Jacob.

 

Men da adopsjonsprosessen hadde kommet igang, fikk paret plutselig en sjokkerende nyhet: Den biologiske mammaen deres hadde akkurat fått enda ett barn, og nå var det hele 9 barn i søskenflokken.

«Vi visste faktisk ikke at det var et niende barn. I begynnelsen var det bare åtte, men vi fikk en e-mail om at mammaen hadde fått nummer ni,» forteller Peggy.

Åtte barn var én ting, men ni? De skjønte jo selv at dette begynte å ligne galskap, men de ville ikke etterlate den nyfødte babyen alene.

 

«Vi vet at dette sikkert er det vanskeligste vi noensinne kommer til å gjøre. Vi tenkte at det var galskap, men hvorfor ikke? Hvorfor ikke denne familien? Vi har et hus. Hvorfor ikke la familien vår vokse på denne måten?» sier Peggy.

Foreldrene til Jacob, Lyron og Thad, er dessuten godt vante med å ta vare på trengende barn, og har tatt inn over 100 fosterbarn gjennom årene.

 

For en sterk familie! Det høres absolutt ikke lett ut, men barna er nok evig takknemlige for at de fikk holde sammen. Vi ønsker familien all lykke videre – DEL gjerne hvis du gjør det samme!