11-åringen har lett etter bestevennen sin i 8 måneder: SE når de endelig gjenforenes!

827

Helt siden 11 år gamle Rocco Risso fra Argentina adopterte hunden Jack, har de to vært helt uadskillelige. Men så, for 8 måneder siden, forsvant plutselig Jack fra hjemmet deres.

Familien meldte hunen savnet, og ba venner, familie og naboer om å være med å lete – men til ingen nytte.

«Jeg kan ikke si hvor mye Rocco gråt gjennom disse månedene og hvor mye han savnet hunden sin,» forteller mammaen Romi, og fortsetter: «Men han trodde alltid at Jack ville komme tilbake til ham.»

Så, etter 8 måneder med intensiv leting og daglige skuffelser for 11-åringen, skjer det: En venn av familien får øye på en løshund på bensinstasjonen som ser fryktelig kjent ut – Jack!

Hunden blir lykkelig over å se et kjent ansikt igjen, og blir velvillig med hjem igjen. Så lurer familien Rocco med ut i hagen for å vise ham overraskelsen.

Reaksjonen er hjerteskjærende. Rocco har lengtet etter den firbeinte bestevennen sin i nesten et år, og 11-åringen gråter av glede mens han begraver ansiktet i Jacks myke pels.

«Jeg visste det, jeg visste det…» hulker han, mens Jack lar gutten gråte inntil seg.

«Rocco er så lykkelig, og han og Jack står hverandre nærmere enn noen gang,» forteller mammaen etter den rørende gjenforeningen. «Jack sier alltid at det viktigste i livet er kjæledyr og familie – det er én og samme ting for ham!»

Nå håper vi at disse to bestekompisene får mange flere fine stunder sammen, og at de aldri må være adskilte igjen. SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at kjæledyr er en del av familien!