4 enorme hester stilles foran lastebilen som står fast. Men SE på dem når de begynner å trekke!

1200

Mens alle skryter av hvor mange hestekrefter den nye sportsbilen deres har, så er det få som virkelig kan forstå nøyaktig hvor sterke hester er.

Hester tilhører en bortglemt tid, men det var ikke lenge siden at hester var vårt viktigste transportmiddel og mest dyrebare hjelp på gården.

Majestetiske, arbeidsomme, kraftfulle og til å stole på – hester har hjulpet oss gjennom århundrer, og dette er noe vi ikke burde glemme.

I dag sliter vi kanskje litt med å se nytten av dem, men denne videoen vil illustrere de ufattelige kreftene deres og hvordan den kan nyttes selv i dag.

En lastebil har sklidd av veien, og sitter bom fast. Det er snø og is på veien, og de hadde ikke tid til å vente i timevis på hjelp fra store snøploger og trekkbiler. Heldigvis fantes det noen store hester i nærheten, som skulle sette synet vårt på moderne hjelpemidler i et nytt perspektiv.

Fire enorme hester blir lenket fast til lastebilen, og med noen oppmuntrende ord fra eieren begynner de å trekke. Øyeblikkelig begynner den flere tonn tunge lastebilen å rulle seg fremover, og hestene klarer jobben uten problemer.

Selv om hestene måtte trekke den på isen klarte de det umulige, og like etter var lastebilen i stand til å komme seg videre. Hestene kunne vende hjem igjen til den varme stallen sin for å slappe av og spise litt.

SE videoen nedenfor som viser den sanne betydningen av ordet «hestekrefter», og DEL den med vennene dine på Facebook hvis du også ble imponert!