Tenn et laurbærblad i huset og vent 10 minutter: Resultatet vil FORBAUSE deg

190446

Laurbærblader er kanskje mest kjent som kransen man kunne finne på hodet til særdeles viktige personer i det gamle Romerriket, og ble forbundet med seier, heroisme og fremgang. Men disse bladene kan brukes til langt mer enn bare pynt!

Laurbærblader har også blitt brukt til å løfte smaken i matretter, og i dag snakkes det mye om de uventede helsefordelene med bladene, som de gamle grekerne og romerne sverget til.

 

Og hva passer vel bedre i disse kalde dagene, når forkjølelse og influensa herjer i norske hjem?

Best av alt er det faktum at du ikke trenger å spise bladene for å få helseeffekt av dem – kroppen din tar til seg det den trenger om du bare tenner dem i huset!

 

Har du noen gang gått inn i et rom og øyeblikkelig blitt fylt av en følelse av indre ro og balanse og harmoni? Da skal du ikke se bort ifra at det er laurbærblader som står bak!

Moderne forskning viser til at bladene har en beroligende effekt, og andre studier tyder på at de kan fungere som smertestillende, har en antiinflammatorisk effekt og kan motvirke nyrestein.

 

Laurbærblader kan minske symptomene ved forkjølelser og influensa da de inneholder eukalyptol. Eukalyptol har en antiinflammatorisk effekt på patogene bakterier i de øvre luftveiene, og vil snart få deg på bedringens vei!

 

Det beste av alt er dessuten hvor lett det er å bruke disse bladene: Bare sett frem en trygg lysholder eller lykt, noen tørkede laurbærblader, og fyrstikker.

Så er det bare til å tenne bladene.

NB! De tørkede bladene brenner kjempefort, så vær rask og forsiktig når du tenner på dem!

 

Etter bare noen minutter vil du kjenne en beroligende duft spre seg i huset.

 

I tillegg til å være helsefrembringende vil denne duften lindre stress og spenninger i kropp og hode, og musklene dine vil slappe av etter bare 10 minutter.

Denne beroligende effekten kommer av bladenes innhold av metyleugenol, og vil føles godt for både kropp og sjel.

 

Og om alt dette av en eller annen grunn ikke skulle hjelpe, så vil du i hvert fall sitte igjen med et hjem som lukter helt nydelig!

Det skader i hvert fall ikke å prøve! DEL gjerne dette tipset med vennene dine på Facebook hvis også elsker slike naturlige ideer til hjem og helse!