Rektoren avslører 77-åringens LIVSHEMMELIGHET: Tvinges inn i storsalen foran hele skolen

2182

Alle har sine egne hemmeligheter, noe vi av ulike grunner holder for oss selv. Slik var det også for den 77-årige vaktmesteren Frances Buzzard.

I alle år har hun holdt hemmeligheten sin godt gjemt, men en dag ble hun avslørt av personalet. Da bestemte de seg for å fortelle det til hele skolen, noe som fikk tårene til å renne hos den eldre kvinnen.

77 år gamle Frances har lenge jobbet som vaktmester på en grunnskole i West Virgina, USA, og på de årene har hun fått hele skolen til å forelske seg i henne.

Hun gjør langt mer enn det en «vanlig» vaktmester ville gjort, og jobber alltid for at alle skal ha det bra, og at alt skal gå på skinner på barneskolen. Hun var alltid smilende og glad, men bak det vennlige ansiktet skjulte det seg en hemmelighet…

Rektoren på skolen bestemte seg for å grave dypere, og fant snart ut hva Francis hadde klart å skjule i alle år. Da var neste steg klart: Hun måtte konfrontere 77-åringen, og avslørte hemmeligheten hennes for resten av skolen.

 

«Fru Frances» fikk sjokk da hun plutselig ble ropt opp på høytaleren på skolen, og bedt om å møte i storsalen øyeblikkelig. Hun trodde først at det måtte ha blitt noe søl der, og at hun måtte sette igang å vaske – men det tok hun jammen feil!

Så snart 77-åringen gikk inn døren ble hun møtt av 200 elever som hoppet opp og ropte «Overraskelse!» Rektoren hadde nemlig endelig funnet ut bursdagen hennes, og bestemte seg øyeblikkelig for at det skulle feires med pump og prakt for den kjære vaktmesteren deres!

Men dagen besto ikke bare i at Frances skulle feire 77-års dagen sin. Hemmeligheten hennes var nemlig også at hun ALDRI hadde hatt en bursdagsfest, noe personalet og elevene på skolen gjerne ville endre på.

Elevene sang «Gratulerer med dagen» og en diger vogn med muffins ble rullet ut av kjøkkenet. Rektoren gav Frances en søt tiara og fikk sette seg på en stol midt i rommet – nå var det hennes tur til å stråle!

 

Personalet hadde også laget en film til henne, med masse bilder fra livet hennes, samt noen de hadde redigert litt: deriblant ett der hun satt på månen!

Frances vokste opp i en svært fattig familie, og de hadde aldri hatt råd til å invitere til bursdagsfest, unntatt én gang: men da hadde det vært så kaldt at ingen av vennene hennes hadde kommet.

«Jeg kan ikke huske noen fest? Vi gjorde ikke slik. Vi feiret ikke jul heller, vi fikk frukt og nøtter når foreldrene mine hadde råd til å kjøpe det,» forteller 77-åringen.

 

Men denne gangen ble det altså annerledes. Ansiktet hennes lyste opp når hun innså hva som foregikk foran henne, og jeg håper at hun alltid kommer til å huske denne fantastiske bursdagsfesten.

 

SE øyeblikket som varmer hjertet nedenfor, og DEL dette med vennene dine hvis du også synes personalets og elevenes overraskelse var vakker!