Mammaen trodde aldri datteren skulle lære seg å prate: Så hører hun et MAGISK ord fra baksetet!

428

Mammaen var overbevist om at datteren med autisme aldri ville kunne lære seg å prate. Men nå har datteren bevist at hun tok feil, etter å ha overrasket mammaen med sitt aller første ord!

Et barns første ord er et stort øyeblikk – både for barnet og for de stolte foreldrene. Mammaen Briana Blankenship fra USA kan i alle fall bekrefte dette, etter at hun hadde blitt overbevist om at hun aldri ville høre datterens stemme.

Datteren Taylor er 5 år og har autisme. Mens andre barn på hennes alder prater vettet av foreldrene, har Taylor aldri sagt et eneste ord – før nå.

«Taylor er 5 år, autistisk og ikke-verbal,» skriver mammaen på Facebook. «Hun har ALDRI sagt et eneste ord. NOENSINNE!»

Hjemme kommuniserer de med Taylor via begrenset tegnspråk, kroppsbevegelser og et dataprogram. Men da Briana og Taylor satt i bilen i McDonalds-kø, hørte Briana en hjertevarmende lyd fra baksetet: «Mamma.»

 

«Vi spiser sjelden hurtigmat, så da hun skjønte at hun skulle få favorittmaten pommes frites begynte hun å fnise og bli oppspilt i baksetet. Det var da jeg hørte henne si det. Jeg snudde meg og spurte: ‘Sa du nettopp mamma?’ og hun kikket på meg og sa det igjen,» forteller Briana.

Mammaen river til seg mobilen, og filmer mens hun spør datteren om hun kan si det igjen, noe hun gjør flere ganger på rad!

Mammaen klarer knapt å holde følelsene tilbake: «Jeg kan ikke beskrive hvor overlykkelig jeg er akkurat nå!»

SE det hjertevarmende øyeblikket i videoen nedenfor, og DEL det gjerne med vennene dine på Facebook!