Gutten ble funnet mishandlet i isvann med hendene bundet. Det politiet gjør da sjokkerer ALLE

3424

Å være en politibetjent er en hard jobb, særlig når man får saker som involverer barn og barnemishandling. Men til tross for disse mørke opplevelsene, fortsetter de å jobbe hver dag – alt for at andre skal kunne ha det bra og føle seg litt tryggere.

Men én slik hendelse skulle forandre livet til politimannen Jody Thompson  for alltid.

Betjent Thompson har vært politi i over 16 år, og har sett det meste i tjeneste for byen sin. Men så kom anropet som skulle endre alt:

Thompson var egentlig akkurat ferdig for dagen da beskjeden kom over radioen i bilen hans. Siden han var pappa selv og hadde håndtert dusinvis med barnemishandlingsaker før, så klarte han ikke å ignorere anropet. Han følte at noe var annerledes med denne saken og sa ifra at han var på vei til åstedet.

Da han kom frem gikk det kaldt nedover ryggen på ham.

Han hadde aldri sett noe så forferdelig før, da øynene hans landet på den svært underernærte gutten foran ham.

Det var ikke en eneste centimeter på kroppen til den unge gutten som ikke var dekket av sår eller blåmerket, men det var ikke det verste. Da de først kom dit fant de ham fastbundet oppi en søppeltønne som var fylt til kanten med isende kalt vann.

Politimennene på stedet reagerte øyeblikkelig og fikk gutten, John, til sikkerhet. Thompson nektet å forlate siden hans, og fulgte ham først til et senter der skadene hans kunne dokumenteres, og så rett til akutten.

De to fikk et helt spesielt forhold fra første sekund, og for første gang i livet kunne John føle seg trygg.

Allerede neste dag tok den rutinerte politimannen affære, og søkte om å få bli fosterfar for John. Det var en enkel sak, siden John allerede stolte sånn på Jody, og han fikk snart bli med politimannen hjem. Jody, på sin side, hadde ikke engang rukket å diskutere dette med kona og deres to sønner først, men visste at de kom til å synes det var greit – noe han fikk helt rett i!

Dagen etter at John hadde blitt tatt imot av familien med åpne armer, fikk Jody en annen gledelig overraskelse: Kona var gravid! Ekteparet hadde aldri planlagt å få en så stor familie, men skjebnen hadde andre planer for dem.

Så, sju måneder senere ringte telefonen med et nytt sjokk. Den biologiske mammaen til John hadde født en datter i fengselet. Uten å nøle et eneste øyeblikk kjørte Jody for å hente Johns lillesøster. Både pappaen og mammaen satt jo i fengsel, og de kom ikke til å kunne ta vare på henne, så Thompson-familien lykkes heldigvis med å få henne etter en lang og vanskelig prosess.

For en fantastisk familie – de ville aldri ha latt søsknene vokse opp adskilt eller hos noen som ville dem vondt. Politimannen reddet livet til to uskyldige barn ved å selv ta dem til seg, og han ønsker bare å gi dem en god barndom – sammen.

Det finnes ingen unnskyldning for hva foreldrene til John gjorde mot ham, og jeg håper så inderlig at de aldri vil få lov til å komme i nærheten av et barn igjen.

Selv om John og lillesøsteren fikk en hard start på livet, er de nå trygge med politimannen og resten av familien Thompson. Begge barna er nå offisielt adoptert av Jody og kona, og de kommer til å få alt de trenger av kjærlighet, støtte og omtanke.

For en fantastisk politimann! DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!