Mammaen RASER mot de som nekter å vaksinere barna sine: «Blir så sint at jeg koker!»

539

I dag kan vi takke vaksiner for at barn lever lengre og bedre liv enn det de gjorde før. Men det er ikke bare våre egne barn vi beskytter når vi tar dem med til helsestasjonen for vaksiner. Babyer, gamle og syke er spesielt utsatte for smitte, og ved at våre barn vaksineres, beskyttes også de som av forskjellige grunner ikke kan ta vaksinen selv.

Tidligere denne uken ble det stor oppstandelse i Sverige da Sahlgrenska sykehus i Göteborg, Sverige gikk ut med informasjon og oppfordringer angående sporing og hindring av spredning av meslinger. Selv om det eneste de ønsker er å beskytte folkehelsen med vaksiner, møtte de stor motgang fra foreldre som nektet å vaksinere barna sine. Det fikk den svenske programlederen og mammaen til å se rødt.

Hele åtte tilfeller av meslinger ble oppdaget i Göteborg forrige uke, en sykdom som er både vond og svært smittsom. Men til tross for sykehusets oppfordringer til å komme å vaksinere seg, var det mange foreldre som nektet. Det fikk programlederen Jessica Almanäs til å koke over, og hun gikk snart ut med en voldsom uttalelse:

«Å vitende spre meslinger og ikke vaksinere barna sine burde være ulovlig!»

Mammaen har også tidligere gått hardt ut mot disse vaksinemotstanderne, og mener at foreldre burde skamme seg.

«Disse foreldrene burde skammes! Det burde være ulovlig å gjøre slikt mot barna sine. Og ikke nok med at de eksponerer sine egna barn for en dødelig sykdom, de risikerer jo til og med at andres barn blir smittet. Det er livsfarlig for små babyer og for barn med nedsatt immunforsvar! Og all denne kunnskapen er bare et Google-søk unna. Uforsvarlig oppførsel er hva det er. Ansvarsløst og usolidarisk.»

Denne smertefulle sykdommen vil fortsette å spre seg så lenge foreldre ikke lar barna sine vaksineres. DEL dette med vennene dine på Facebook for å spre kunnskapen videre!