En liten Disney-prins: 8-åringen blir «adoptert» av en murmeldyr-familie!

934

8 år gamle Matteo Walch har siden han var 4 år vært del av en helt spesiell familie. En gruppe murmeldyr møtte den lille gutten da han var liten, og bestemte seg for at de ville bli bedre kjent med ham!

Hver sommer kommer han og mammaen for å besøke Matteo’s pelskledde familie i de østerrikske Alpene, og mammaen har tatt en rekke herlige bilder av dem!

Disse gnagerne lever sammen i en flokk på opp til 20 dyr, og er vanligvis svært sky. Så snart de ser mennesker nærme seg varsler de hele flokken, og flykter inn i underjordiske tunneler. Det eneste unntaket er Matteo!

Når dyrene ser 8-åringen nærme seg, kommer de heller nysgjerrig imot ham. Mammaen sier: «Han elsker disse dyrene, og de virker ikke som om de er redde for ham. Han elsker dem, og de kan kjenne det på seg.»

«Det er utrolig å se hvordan han og dyrevennene hans knytter seg til hverandre,» forteller hun videre, og forklarer at de store gnagerne flokker seg rundt Matteo hver eneste gang han kommer.

Til tross for at han bare får sett dem i noen uker hver sommer, så kjenner de ham igjen hver gang han kommer tilbake. Og de er alltid glade for søtsakene han tar med som gaver til dem!

Det hele gir assosiasjoner til Disney-prinsessene som knytter tette vennskap med de ville dyrene rundt seg. Matteo passer derfor helt perfekt som en ny Disney-prins!

For en vakker historie! Dette må være en god og snill gutt som klarer å bli venner med dyr som vanligvis ikke stoler på mennesker.

DEL historien gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at disse bildene var herlig søte!