Legene gav den lille jenta under 1 år å leve. Men se henne NÅ!

3929

Dagen Emma Newman og Scott Garside blir foreldre til lille Charlotte er den mest fantastiske og skremmende dagen i deres liv. Charlotte er født med en ekstremt sjelden sykdom.

Den lille jenta er bare 25 cm lang, og veier under 1 kilo den dagen hun blir født. hun er like liten og skjør som en liten dukke.

Legene er ikke overbevist om at Charlotte kommer til å klare seg, og advarer foreldrene om at hun sannsynligvis ikke vil kunne feire sin første bursdag.

Mammaen hennes, Emma, finner ingen klær som er små nok for Charlotte, så hun har ikke annet valg enn å kle henne i dukkeklær. Foreldrene lager sine egne bleier til den lille jenta.

«Det er mange usikkerheter, men Charlotte har en tendens til å overraske oss,» forteller mammaen, og viser alle hvor rett hun har: Charlotte feiret sin første bursdag, og er i dag en energisk og glad jente.

Charlotte har flere seriøse helseproblemer, slik som et svekket immunsystem og cyster på leveren, men med sitt store smil og flammende hår skal det langt mer til for å knekke den livsglade jenta.

Storesøstrene hennes Chloe, Sabrina og Sophie vet at Charlotte er mye tøffere enn hun ser ut: «Hun ser ut som en dukke, men hun er skikkelig sterk. Hun elsker å løpe gjennom huset og å bli kastet i luften,» sier Chloe stolt, og fortsetter: «Når folk først ser henne er de redde for å knuse henne, men hun er en liten tøffing og sitter ikke stille et sekund!»

Charlotte er nå 5 år gammel, bare 68 cm høy, og veier under 5 kg. Hun er det minste barnet i verden.

Nå venter hun i spenning på en svært spesiell dag: Hennes første skoledag.

«Hun er liten, men hun har en sterk personlighet og vil gjøre alt andre 5-åringer gjør,» forteller Emma. «Hun er veldig nysgjerrig, og skolen har fortalt oss at hun har en mental alder som en 3-åring. Det er mer enn hva vi turte å håpe på.» Jenta som ikke skulle leve lenge nok til å oppleve sin første bursdag har nå begynt på skolen – det er helt utrolig og foreldrene kan være skikkelig stolte!

Selvfølgelig var foreldrene bekymret: «Jeg var redd for at de andre barna kanskje kom til å skade henne, men hun har en pleier som passer godt på henne og hun er ikke så skjør som man skulle tro!»

Charlotte elsker å gå på skolen, og de andre barna var ikke sene med å akseptere henne. «Hun trives utrolig godt, og jeg gleder meg til å se hva neste år vil bringe,» stråler mammaen.

For en herlig familie, og en fantastisk tøff liten jente! Charlottes ustoppelige livsglede og viltre vesen vil forhåpentligvis bære henne gjennom de neste årene med glans.

Vi ønsker henne og familien all glede og lykke  videre – DEL hvis du også gjør det!