86% av stjernetegn er faktisk feil! Her finner du ut hva du EGENTLIG er:

8297

Uansett om en tror på horoskoper eller ei, så vet alle hva stjernetegnet sitt er. Disse har visse karakteristikker som følger dem, som den selvsikre løven, den komplekse skorpionen, eller den innovative vannmannen.

Men har du noen gang har følt at noe kanskje ikke helt stemmer med beskrivelsene av tegnet og hvordan du er som person? Det stemmer nok, siden det viser seg at 86 prosent av stjernetegn ikke stemmer, og man tilhører faktisk et helt annet tegn!

Grunnen til at denne feilen har skjedd er rett og slett at astrologer introduserte stjernetegnene for ca. 2500 år siden, men himmelen og universet er i stadig utvikling. Vi ser rett og slett ikke den samme stjernehimmelen som for 2500 år siden, og stjernetegnene har flyttet på seg.

Men noe utrolig som også har skjedd er at tegnene har blitt forsinket med ca. én måned.

Dette betyr at vi har fått et 13. stjernetegn, som påvirker de som er født mellom 30. november og 18. desember: Slangebæreren. Denne finnes mellom skorpionen og skytten, og blander også karakteristikkene deres. Slangebæreren er munter og smart, men kan også være sjalu og irritabel.

Så hvis man tar hensyn til alt dette, har vi faktisk en helt ny inndeling til stjernetegnene: 

19. desember til 20. januar: Skytten

21. januar 16. februar: Steinbukken

17. februar til 12. mars: Vannmannen

13. mars til 18. april: Fiskene

19. april til 14. mai: Væren

15. mai 21. juni: Tyren

22. juni til 20. juli: Tvillingene

21. juli til 10. august: Krepsen

11. august til 16. september: Løven

17. september til 31. oktober: Jomfruen

1. november til 24. november: Vekten

25. november til 29. november: Skorpionen

30. november 18. desember: Slangebæreren

Hvilket stjernetegn var du, og hvilket er du nå? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet og DEL dette med vennene dine på Facebook!