16. juli 2024

4-åringen lekte gjemsel med barnepiken. 5 minutter senere er han DØD

Lory del Santo var den stolte mammaen til sønnen Conor på 4 år. Men en dag går alt galt, og pappaens store sorg skulle senere bli kjent for alle, og få oss alle til å felle noen tårer.

Italienske Lory møtte nemlig en engelskmann i 1985, og det var kjærlighet ved første blikk. Det skulle vise seg at han var en kjent musiker.

Kort tid etter at de møttes og ble sammen, finner Lory ut at hun er gravid. Hun blir overlykkelig, og trodde kjæresten skulle føle det samme. Det gjør han ikke. Musikeren var ikke klar for å bli pappa, og de to skilte lag.

Men etter å ha tilbragt litt tid fra hverandre, fikk han tenkt seg om, og bestemte seg for at han virkelig ønsket å være en del av sønnens liv. Den lille gutten ble født i 1986 og fikk navnet Conor. Den lille familien var lykkelige sammen, og bodde ute på den engelske landsbygda.

Så begynner pappaen å tvile igjen. Han vet ikke hvordan han skal oppføre seg rundt sønnen, og er usikker på hva han egentlig føler.

Snart begynte han å drikke når han var alene med sønnen. Han innså til slutt at han hadde alkoholproblemer, og la seg selv inn til rehabilitering. Da gjorde paret det slutt igjen, og mor og barn flyttet til Italia. Mor og far beholdt kontakten, og han kom av og til på besøk.

Conor elsket å leke og høre på pappas musikk. Og i 1991, bestemmer pappaen seg for å forandre livet sitt. Familien flytter inn i en skyskraper i New York, og den 19. mars det året, tok pappaen Conor med på sirkus, da han ønsket å tilbringe så mye tid sammen med sønnen sin som overhode mulig.

Dagen etter hadde de bestemt seg for å dra til dyrehagen, men mens Conor venter på at pappaen skal komme hjem, lekte han gjemsel med barnepiken.

Akkurat denne dagen var glassmesteren der for å bytte ut noen vinduer. Ellers var vinduene alltid lukket og umulige for barn å åpne.

Når Conor løp for å gjemme seg for barnepiken som sto å telte, skjer det. Conor hadde løpt mot vinduet, og det hadde åpnet seg. Den lille gutten faller 49 etasjer og dør øyeblikkelig.

Minutter senere kommer pappaen hjem, men det er for sent. For å få utløp for smerten og sorgen sin, skriver pappaen en sang til sønnen sin for å hedre ham.

Pappaen til Conor heter Eric Clapton, og den verdenskjente sangen «Tears in Heaven» har du garantert hørt før. Men nå som du har bakgrunnshistorien for den, kan du høre den med ny forståelse nedenfor.

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook, for å minne dem på hvorfor den ble skrevet.