16. juli 2024

Monsteret helte glovarm tjære over 4 valper. Da reagerer dyrevennene LYNRASKT!

Det skremmer meg når noen mishandler dyr, og jo yngre dyrene er jo verre er det…

For slike mennesker kan jo ikke være riktig gode. Og om en tar ut frustrasjonen og ondskapen sin på små valper, ja, da er det ikke godt å si hva annet de kan finne på!

Det var nettopp dette som skjedde i byen Isai i Romania. Fire valper ble funnet midt på gaten der de omtrent var smeltet til bakken etter å ha fått helt glovarm tjære over seg. De var forlatt for å dø.

Men heldigvis ser vi gang på gang at det finnes flere dyrevenner enn dyreplagere, og disse fire hundene ble reddet av heltene på dyresenteret The Sky Foundation for Animal Rights. Der fikk de fire valpene all den hjelpen de trengte, og masser av pleie og kjærlighet.

Selv om det gikk bra til slutt for disse herlige valpene, er dette dessverre ikke den første saken med dyreplageri som kommer ut fra landet. Rumensk politi har gått ut og sagt noe som at det er sløsing med tid og resurser å prøve å gå etter disse dyreplagerne – og det gjør meg utrolig sint!

Dyr er ikke mindre verdt enn mennesker, og det er jo dessverre slik at de som plager dyr kan komme til å eskalere til mennesker.. men det er nok ikke før det skjer at politiet her griper tak i saken!

Heldigvis har altså The Sky Foundation i Romania gått inn for å hjelpe skadde dyr i landet siden 2008, og de burde absolutt hylles for sin innsats!

DEL dette videre om du også støtter arbeidet deres!