Bildet av den hundeformede skyen minner oss på de kjæledyrene som ikke er med oss lenger:

155

Hunder er menneskers beste venner i livet, og man skal lete lenge etter noen som er så lojale som de er. Noe av det kanskje aller beste med hunder? De elsker oss uten forbehold, uten å dømme og uten å bry seg om du er rik eller fattig. Alt de elsker er deg – akkurat som du er.

Det er derfor det er så utrolig vondt at de har langt kortere liv enn oss mennesker. For selv på den korte tiden de er med oss, overøser de oss med kjærlighet og glede som vi ikke ser maken til hos andre skapninger her på jorden vår.

Det føles som å miste et familiemedlem, en beste venn eller en del av seg selv når ens firbeinte bestevenn går bort. Og vi vet at vi aldri kommer til å glemme dem.

Bildet nedenfor har blitt delt tusenvis av ganger på sosiale medier, nettopp på grunn av dette. Når folk så den hundeformede skyen på himmelen i bildet, var det akkurat som om deres egen avdøde hund sendte dem et tegn…

 

 

Dyrene våre kommer alltid til å ha en helt spesiell plass i hjertene våre, og vi kommer aldri til å glemme dem.

DEL gjerne bildet med vennene dine på Facebook hvis du også savner ditt elskede kjæledyr!